VINKYLAR

ABW Equipment har en passion för vin och vacker funktionell inredning. Tillsammans med Italienska EXPO kan ABW
erbjuda unika vinkylar, vin cabinett samt även displaykylar för kött – där inredningen i restaurangen blir ett konstverk,
eller skapa en unik exklusiv  hemma miljö!

Quadro Vino

Vinkyl Quadro Vino

Quadro Vino är design och teknik kombinerat, för att skapa den första kylda konstramen i världen.

Ett konstverk som Du själv bestämmer utformning på. En mycket innovativ artikel med sofistikerad design som gör varje plats speciell.
I restaurangmiljö, i exklusiva kök eller varför inte i ett vardagsrum.

Parete Vino

Vinkyl Pareto Vino

Parete Vino modulsystem för att vackert presentera, lagra och servera Ditt vin.

Lägga till en eller flera moduler för att exponera, tex hängmörat kött eller ost och desserter.  Detta gör miljön elegant och unik samt skapar intresse från gäster.

Parete Salumeria

Salumeria-linjen har ett kylsystem men som håller de två inre facken åtskilda. Här Kan Ni laga mörat kött och ost, sida vid sida.
Deras rena och eleganta design ger gästen en smakfull presentation samtidigt som kabinettet håller produkterna i lämplig förvaring.

Modulo D

Teca M

Med typ “D” -moduler är det möjligt att skapa antingen bänk eller serveringsytor med vår FIT-klädsel eller en upphängd komposition med våra ramar. Det blir en elegant gastronomisk presentation, förutom vinflaskor är det möjligt att lägga till neutrala enheter, eller delikatesser och gastronomi produkter.

Teca M

Teca M är ett unikt och exklusivt modul system. Genom att sammanfoga flera moduler men samtidigt behålla harmonin tex genom att skapa en elegant skärm eller i rum med mindre utrymme. Det breda utbudet av tillgängliga designlister från vår samling gör det enkelt att anpassa modulerna så som Ni vill designen skall vara.