VINKYLAR

ABW Equipment har en passion för vin och vacker funktionell inredning. Tillsammans med Italienska EXPO kan ABW
erbjuda unika vinkylar, vin cabinett samt även displaykylar för kött – där inredningen i restaurangen blir ett konstverk,
eller skapa en unik exklusiv  hemma miljö!

Teca – Wine of the Champions

Teca – Wine of the Champions. Den perfekta blandningen av design och teknik har skapat världens första kylda ram, en unik inredningsdesign där de viktigaste vinerna är elegant utställda och lagrade. The Wine of the Champions-kollektionen är en hyllning till några av de största fotbollsspelarna genom tiderna.

Quadro Vino

Quadro Vino är design och teknik kombinerat, för att skapa den första kylda konstramen i världen. Ett konstverk som Du själv bestämmer utformning på. En mycket innovativ artikel med sofistikerad design som gör varje plats speciell. I restaurangmiljö, i exklusiva kök eller varför inte i ett vardagsrum.

Emme 12

Emme 12

Emme 12 . Elegant och slimmad vinkyl för både privat- och restaurangbruk. Rymmer 12 flaskor.

Emme 12 Grand Lux

Emme 12 Grand Lux

Emme 12 Grand Lux. Elegant och slimmad vinkyl för både privat- och restaurangbruk. Rymmer 8 flaskor samt mittenhylla för 4 vinglas.

Parete Vino

Vinkyl Pareto Vino

Parete Vino är ett modulsystem för att vackert presentera, lagra och servera Ditt vin. Här kan ni lägga till en eller flera moduler för att exponera, tex hängmörat kött eller ost och desserter.

Parete Vino modulsystem. Kombinera flera olika moduler för att skapa en elegant presentation av både vin, hängmörat kött, ost eller desserter.

Parete Salumeria

Salumeria-linjen har ett kylsystem men som håller de två inre facken åtskilda. Här Kan Ni laga mörat kött och ost, sida vid sida.
Deras rena och eleganta design ger gästen en smakfull presentation samtidigt som kabinettet håller produkterna i lämplig förvaring.

Modulo D

Med typ D -moduler är det möjligt att skapa antingen bänk eller serveringsytor med vår FIT-klädsel eller en upphängd komposition med våra ramar. Det blir en elegant gastronomisk presentation, förutom vinflaskor är det möjligt att lägga till neutrala enheter för delikatesser och gastronomiprodukter.

Teca M

Teca M

Teca M är ett unikt och exklusivt modul system. Genom att sammanfoga flera moduler kan man skapa en elegant skärm för att dela av ett rum. Det breda utbudet av tillgängliga designlister från vår samling gör det enkelt att anpassa modulerna så som Ni vill designen skall vara.